erik i forsen

Mitt i den brusande ån, i hjärtat av Nyköping ligger Erik i Forsen. En bar & bistro där en god bit mat, något gott att dricka och bra service alltid är nära!

START • MENY • OM OSS • GALLERI • CATERING KONTAKT


Jag heter Erik Olofsson och jag strävar alltid efter att göra måltiden till någonting mer än bara något som mättar magen.


Mat och dryck förenar, förhöjer en stämning och gör kvällen eller aktiviteten komplett.


Välkommen hit på ett glas och en bit klassisk mat från vår bistro- och barmeny, en god middag i matsalen, eller slå dig ner på vår stora uteservering och njut av mat och dryck.

På Erik i Forsen står en bra bit mat i fokus. Menyn bjuder på en blandning av steak houserätter, där du väljer kött, fisk eller vegetariskt från grillen och kompletterar med goda tillbehör och klassisk bistromeny, med allt från ceasarsallad, moules frittes och råbiff. 
 

Sörmland är fantastiskt!

Bland gårdar och i skog och mark försöker jag skaffa de flesta råvarorna. Och när man vet var råvarorna kommer ifrån smakar det så mycket bättre. Därför vill jag använda så mycket närproducerade råvaror som möjligt. Under en måltid hos oss blir du serverad exempelvis både vilt, fisk, grönsaker, ostar, vin, öl och sprit från lokala producenter.
 

Erik x

Jag driver tillsammans med mina duktiga medarbetare restaurangen på Nyköpingshus under namnet Erik på Slottet, restaurangen mitt i Nyköpingsån under namnet Erik i Forsen samt event och cateringsverksamheten Erik till Bordet, som utgår från vårt kök på familjegården utanför Vrena. 

 Vi som lagar maten och serverar drycken

Läs mer här >>
 

Årets företagare i Nyköping

Läs mer här >>

 

 

 

ADRESS

Forsgränd 14, 611 32 Nyköping
Telefon: 0155-21 56 00
E-post: info@erikiforsen.se