erik i forsen

Mitt i den brusande ån, i hjärtat av Nyköping ligger Erik i Forsen. En bar & bistro där en god bit mat, något gott att dricka och bra service alltid är nära!

START • MENY • OM OSS • GALLERI • CATERING KONTAKT


Erik Olofsson - ägare & källarmästare

Erik utbildade sig på restauranghögskolan i Grythyttan under Carl-Jan Granqvists ledning och har därefter drivit det egna bolaget Erik till Bordet, (tidigare Allt om måltiden), som utgår från köket på föräldragården i Vrena. Sedan 2010 driver Erik restaurangen Erik på Slottet på Nyköpinghus och i juni 2013 startar han Erik i Forsen. 

Erik brinner för enkel och ren matlagning och för alla de fina råvarorna som finns runt knuten i Sörmland. 
 



Daniel Sundvisson, kökschef:

Efter kockhögskolan i Hudiksvall flyttade Daniel till Stockholm där han under många år jobbat på några av Stockholms mest omtyckta restauranger. Senast kommer han från jobbet som kökschef på Claes på hörnet och har jobbat med Erik till Bordet i några år. 
 

 



Vi som lagar maten och serverar drycken

Läs mer här >>
 

årets företagare

Läs mer här>>

 

öppettider

Måndag:       Stängt
Tisdag:          17.00 – 22.00
Onsdag:        17.00 – 22.00
Torsdag        17.00 – 22.00
Fredag:        17.00 – sent
Lördag:        17.00 – sent
Söndag:       Stängt

 

Större sällskap?

Vi kan ta emot större sällskap på andra tider om detta bokas i förväg. Kontakta oss för mer information.
 

ADRESS

Forsgränd 14, 611 32 Nyköping
Telefon: 0155-21 56 00
E-post: info@erikiforsen.se